Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Tre punonjës shëndetësor nga Kavadari pozitivë në koronavirus, vdes një person nga Negotina dhe një nga Kavadari

Tre punëtorë shëndetësorë nga Kavadari janë pozitivë me Kovid-19, ka vdekur një negotinas i moshës 40 vjeç dhe një kavadaras i moshës 84, konfirmoi për MIA-n dr.Riste Jovanovski, epidemiolog specialist pranë Qendrës për Shëndet Publik të Kavadarit.

Back to top button
Close
Close