0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeKronikëKronikë.PortalShoqëri

Tre nga të akuzuarit e pranuan fajin për protestat e dhunshme për vendimin për rastin “Monstra”

Tre të akuzuarit për dhunën në protestat e dhunshme për shkak të gjykimit në rastin “Monstra”, Shaban Veseli, Behar Daliti dhe Besar Kalisi, të cilët në seancën e sotme të parë e pranuan veprën. Gjykata u shqiptoi dënim me burg në kohëzgjatje prej një viti. Ata edhe më tej mbesin në paraburgim.

Back to top button
Close
Close