BotëSvet.Slajder

Trampi ka hapur zyrë në Florida

Donald Trampi ka hapur zyrë në Florida, e cila do t'i udhëheqë punët e tij si ish-president i SHBA-së dhe do t'i promovojë programet e administratës së tij.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close