0_Web_АктуелноЛинк во живоОпштински вестиСкопје

Традиционална манифестација „Средба на првиот со најдобрите“ (во живо)

Традиционална манифестација „Средба на првиот со најдобрите“, на која градоначалникот на Скопје Петре Шилегов на 34 матуранти првенци на генерацијата од 23 скопски средни училишта ќе им врачи признанија.

Скопје, 15 јуни 2021 (МИА) – Традиционална манифестација „Средба на првиот со најдобрите“, на која градоначалникот на Скопје Петре Шилегов на 34 матуранти првенци на генерацијата од 23 скопски средни училишта ќе им врачи признанија.

Back to top button
Close
Close