СветСвет.Слајдер

ТПП ќе отвори пристапни преговори со Велика Британија

Трговскиот блок на Транспацифичкото партнерство (ТПП)  се согласи да отвори пристапни преговори со Велика Британија, јавија британските медиуми

Back to top button
Close
Close