0_Магазин.ПорталСцена

Том Хенкс: Киното ќе преживее, но ќе има големи промени

Лавината промени предизвкана од Ковид-19 е бавен воз... Мислам дека ќе има и многу филмови што ќе се емитуваат само на стрим-платформите и ќе биде добро да се гледаат на тој начин, бидејќи тие се всушност изградени и направени за големите телевизори со голем екран во домовите

Back to top button
Close
Close