BotëSvet.Slajder

Tokio po kërkon lirimin e gazetarit japonez të arrestuar në Mianmar

Qeveria e Tokios kërkoi sot nga Mianmari që të lirojë gazetarin japonez të arrestuar në Jangon. Një përfaqësues zyrtar I Qeverisë japoneze tha se nga Mianmari ishte kërkuar që të shpjegojë arrestimin dhe të lirojë gazetarin sa më shpejt të jetë e mundur.

Back to top button
Close
Close