Европа

Тогањан: Засега немма причина за воена помош од Русија

Ерменија е подготвена да побара дополнителна воена помош од Русија, но во моментот не гледа причина тоа да го направи, изјави денеска ерменскиот амбасадор во Москва, Вардан Тогаљан

Back to top button
Close
Close