БалканБалкан.Портал

Тодориќ одби да изнесе одбрана и да одговара на прашања на Судот во Загреб

Поранешниот сопственик на компанијата Агрокор, Ивица Тодориќ, му се извини на судијата и одби да ја изнесе својата одбрана на денешното рочиште, со образложение дека тоа е неговиот став кон таа судска постапка.

Back to top button
Close
Close