BallkanKorrespondentë Botë

Tiranë: Ambasadorja Kim kërkon masa nga KQZ-ja për parandalim të blerjes dhe manipulimit me votat zgjedhore 

Në 100 ditët para zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri, të planifikuara në 25 prill, Ambasadorja amerikane, Juri Kim kërkoi nga Komision Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) t'i ndërmarrë të gjitha masat dhe aktivitetet për ta parandaluar blerjen dhe manipulimin me votat.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close