0_Магазин.ПорталПатувања

Тинејџерка тргнува на патување – 51.000 километри околу светот

Таа тргнува на патување од 51.000 километри со својот ултралесен авион „Шарк“ - најбрзиот микро-авион во светот. Авантурата почнува на 11 август.

Back to top button
Close
Close