0_Магазин.ПорталПатувања

Тинејџерка тргна на патување – 51.000 километри околу светот

Зара Радерфорд вчера тргна во мисија да стане најмладата жена која сама со лет ќе го обиколи светот. Белгија и Велика Британија се првите во одисејата од 52 земји и пет континенти.

Back to top button
Close
Close