ЕвропаЕвропа.ПорталСвет.Слајдер

Тихановскаја ставена на списокот на барани лица во Русија

Белоруската кандидатка на опозицијата на неодамнешните претседателски избори во државата, Светлана Тихановскаја е ставена на списокот на барани лица во Русија.

Back to top button
Close
Close