ЕвропаСвет.Слајдер

Тихановскаја: Промената на власта во Белорусија е само прашање на време

Поранешната кандидатка за претседател и лидер на белоруската опозиција, Светлана Тихановскаја смета дека успехот на „револуцијата“ во Белорусија е прашање на време.

Back to top button
Close
Close