0_Web_AktualeKorrespondentë MKDLajme nga komunat

Tetova qyteti i parë në botë sipas indeksit të ndotjes së ajrit për mesin e vitit 2020

Tetova është në vendin e parë në listën botërore të qyteteve të ndotura, që është publikuar në onlajn bazën e të dhënave "Numbeo" me informacione për ndotjen e ajrit, koston e jetesës në vende dhe qytete, kujdesin shëndetësor, krimin dhe komunikacionin. Lista është përpiluar sipas indeksit të ndotjes së ajrit për mesin e vitit.

Back to top button
Close
Close