0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDMKD-ALShoqëri

Tetova pjesë e trajnimeve të cilat do t’i zbatojë Agjencia për Zbatimin e Gjuhës

- Me rastin e trajnimeve të ardhshme për përkthyes për institucionet lokale dhe shtetërore sipas aktiviteteve të Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës të cilën e flasin të paktën 20 për qind e qytetarëve sot u mbajt takim ndërmjet kryetares së Tetovës, Teuta Arifi dhe drejtorit të Agjencisë, Ylber Sela.

Back to top button
Close
Close