0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDPolitikëZgjedhje parlamentare 2020

Tetova dhe Jegunca me mbi 30 për qind jehonë të votuesve deri në orën 17

Pak më shumë se një e treta e qytetarëve të evidentuar në listën zgjedhore kanë dalë të votojnë në zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare në komunën e Tetovës dhe Jeginocit deri në orën 17.

Shkup, 15 korrik 2020 (MIA) – Pak më shumë se një e treta e qytetarëve të evidentuar në listën zgjedhore kanë dalë të votojnë në zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare në komunën e Tetovës dhe Jeginocit deri në orën 17.

Në Komunën e Tetovës deri në orën 17 kanë votuar 33,72 e qytetarëve, ndërsa komuna e Jegunocit shënon 32 për qind jehonë.

Në komunat tjera ka nën 30 për qind jehonë. në komunën e Tearcës kanë votuar 29,70 për qind, ndërsa në Bervenicë 28.61 për qind jehonë e qytetarëve në zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare.

Bogovina dhe Zhelina me më pak qytetarë të cilët kanë votuar deri tani. Në Bogovinë ka 27,55 për qind jehonë, ndërsa në Zhelinë jehona e votuesve është 23,13 për qind. as/sn/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close