0_Maqedoni.PortalShoqëri

Tetë dhjetori – ditë jo pune për të gjithë qytetarët

Dita e Shën Klimentit të Ohrit - 8 Dhjetori 2020 (e martë) është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kumtoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Back to top button
Close
Close