0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiTemë

Tetë bankat e interesuara për të bashkëpunuar me Postën duhet të paraqesin oferta deri në fund të muajit

Deri në fund të muajit, bankat që kanë shprehur interes për të bërë operacione pagese në njësitë e Postës duhet t'i përgjigjen shkresës së dërguar atyre nga Zyra Postare për kushtet që ata ofrojnë, ku më pas procesi do të vazhdojë me takime. midis dy palëve dhe zgjedhja e atij që do të marrë përsipër operacionet e pagesave në njësitë postare të mbajtura më parë nga Banka Eurostandard.

Back to top button
Close
Close