0_Web_АктуелноДописници МКДСторија

Теодора Ѓеоргиева ја оживеа хероината Супер Текстилка

Храбра, одлучна и без страв од газдите на текстилните конфекции. Со својот магичен костим веднаш реагира на дојавите за кршење на правата на текстилните работнички. Ова е новата хероина на текстилните и кожарските работници, наречена Супер Текстилка. Ликот на хероината на работничките од овие индустрии живее во првиот стрип на 24-годишната Теодора Ѓеоргиева.

Back to top button
Close
Close