0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeParashkimi i motitShoqëri

Temperaturat e mëngjesit mbi zero, më shumë borë në Kodrën e Diellit

Temperatura më e ulët këtë mëngjes është matur në Kodrën e Diellit -2 gradë, ku ka edhe më shumë borë, 31 centimetra. Temperaturat në pjesët e tjera të vendit janë mbi zero edhe atë në Gjevgjeli, Strumicë dhe Berovë janë matur zero gradë, në Shkup - Petrovec një, në Tetovë dy, në Krushevë, Lazaropole dhe Mavrovë tre gradë, në Shkup - Zajçev Rid dhe Prilep katër gradë, në Kumanovë dhe Pretor pesë gradë, në Manastir gjashtë, në Ohër shtatë, në Kriva Pallankë dhe Dojran nëntë, në Shtip dhe Demir Kapi dhjetë gradë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close