0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikë

Takim onlajn i historianëve maqedonas dhe bullgarë

Përmbajtja në librat shkollorë në Maqedoninë e Veriut pas historisë mesjetare dhe në periudhën e hershme osmane do të jetë temë në takimin e 11-të të Komisionit të përzier maqedono-bullgar për çështje historike dhe arsimore, i cili do të mbahet nesër dhe pasnesër. Në takimin paraprak janë shqyrtuar dhe miratuar rekomandimet për librat bullgarë për këto periudha.

Back to top button
Close
Close