Политички партии

Телеграма на ВМРО-ДПМНЕ со сочувство до семејството на Амди Бајрам

Изразуваме длабоко сочувство до семејството и најблиските за ненадејната смрт на Амди Бајрам, долгогодишен пратеник во собранието на Република Македонија и претседател на партијата Сојузот на Ромите.

Back to top button
Close
Close