EvropëEvropë.Portal

Telegrafi: Britania mund të jetë në “llokdaun” deri më 17 korrik

Qeveria britanike pa ndonjë problem të madh, i ka ndryshuar ligjet për "llokdaun" me çka është mundësuar sjellje më e lehtë e vendimeve për mbyllje të pabeve, dyqaneve dhe vendeve publike deri më 17 korrik, raporton Telegrafi.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close