0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalEkonomiKorrespondentë MKDVideo deklaratë

TEC Osllomej do të prodhojë energji të pastër

Me gjithsej 5,9 milionë euro, para të cilat sigurohen me hua prej Bankës Evropiane për Ripërtëritje dhe Zhvillim (BERZH), ndërsa pjesa tjetër prej 1,1 milionë euro prej kompanisë ELEM, do të ndërtohet centrali fotovoltaik në TEC Osllomej në Kërçovë. Marrëveshja u nënshkrua para disa ditësh prej drejtorit të BERZH, Hari Bojd Karpenter dhe drejtorit të ELEM, Dragan Minovski.

Back to top button
Close
Close