Kultura.SlajderKulturëPolitikë

Teatrot, kinematë, opera dhe baleti do të punojnë sipas Protokollit për organizim të ngjarjeve

Qeveria, në mbledhjen e sotme të pestë e pranoi mendimin e Komisionit për sëmundje ngjitëse, në pajtim të të cilit, kinematë, teatrot, shfaqjet operistike, të baletit he manifestime të tjera me projeksione filmike, projekte multimediale, festivalet dhe manifestime të tjera nga veprimtaria e kulturës do të punojnë sipas Protokollit për organizim të ngjarjeve.

Back to top button
Close
Close