KulturëKulturë.Portal

Teatri

Teatri si godinë është vendi ku shikohet dhe përjetohet katarsisi (spastrimi shpirtëror). Si subjekt jurdiko-kulturor është institucion nacional jashtëzakonisht i rëndësishëm për kulturën e një etnie, kurse si art, teatri është Shtëpia e Talias, në hapësirën e së cilës përcillen njëkohësisht një mori artesh. Për shkak të kompleksitetit të vet artistik, Teatri, që nga antikiteti, ka peshën e vendit të shenjtë

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close