0_MIA Investigon.Portal0_Web_AktualeKorrespondentë MKDLajme nga komunatReportazh

Tearca e Tetovës shembull i bashkëjetesës dhe përmirësimit të jetës në fshat

Tearca e Tetovës është vend ku jetojnë maqedonas, shqiptarë, turq, serbë dhe romë, kështu që e tillë shumetnike është edhe përbërja e bashkësisë lokale që përmes unitetit, bashkëpunimit dhe ndihmës përpiqet të përmirësojë kushtet e jetesës në këtë vend, e njëherësh të avancojnë tolerancën dhe bashkëjetesën ndëretnike. Përbërja aktuale e bashkësisë lokale, që funksionon nga korriku i vitit 2020, numëron 11 anëtarë dhe ka përfaqësues nga të gjitha bashkësitë.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close