BallkanKorrespondentë Botë

Të shtunën hapen plazhet e organizuara në Greqi

Me rekomandim të komisionit kompetent për mbrojtjen e shëndetit publik, qeveria greke vendosi të lehtësojë më tej masat dhe të hapë plazhe të organizuara, një pjesë e gjykatave, një pjesë e qendrave shtesë të mësimdhënies dhe gjuhë të huaj shkollat, njoftoi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close