0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikëVideo

Të rinjtë në takim në Qeveri e prezantuan vizionin e tyre për arsimin

- Të rinjtë dhe Qeveria sot mbajtën takim në nivel të lartë me rastin e Ditës Botërore të Fëmijëve - 20 nëntor në të cilin përfaqësuesit qeveritarë dhe ndërkombëtarë kishin mundësi të dëgjojnë nga fëmijët se si të përmirësohet sistemi arsimor, cilësia e arsimit dhe vetë shoqëria në tërësi.

Back to top button
Close
Close