0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Të martën këmbim i ideve për zgjerimin, por pa propozime konkrete

 Ministrat e Punëve të Jashtme të vendeve-anëtare të martën në suaza të Këshillit të rregullt për punë të përgjithshme do të këmbejnë ide  për të ardhmen e zgjerimit, dhe për negociatat me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë,  por nuk duhet të pritet asgjë konkrete  nga kjo mbledhje, thonë për MIA-n diplomatët nga Brukseli.

Back to top button
Close
Close