Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Të kalueshme janë rrugët deri në fshatrat e Ohrit dhe Strugës, shtresa e dëborës rreth 35 centimetra

Të kalueshme janë rrugët pothuajse deri te të gjitha vendet e populluara në rajonin e Strugës dhe Ohrit. Shtresa e dëborës në Ohër është 33 centimetra, ndërsa rreth 35 centimetra është edhe në Strugë, informon udhëheqësi i Qendrës për menaxhim me krizat - Ohër, Mitko Temelkovski.

Back to top button
Close
Close