BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Tanja Fajon: Franca e mori tërë BE-në si peng të saj

Franca e mori tërë Bashkimin Evropian si peng të saj, deklaroi në intervistë për Radion Sarajeva, Tanja Fajon, deputete shumëvjeçare në Parlamentin Evropian nga Sllovenia dhe kryetare e Komisionit të Parlamentit Evropian për stabilizim dhe bashkim të Serbisë ndaj BE-së.

Back to top button
Close
Close