Политички партии

Талески: Со политиките на СДСМ, полицијата се професионализираше и стана вистински заштитник на граѓаните

Во изминатите неколку години полицијата се професионализираше и стана вистински заштитник на граѓаните, чувар на мирот и безбедноста.

Back to top button
Close
Close