0_Sport,PortalFutbollSport

Takimi i parë i Trupit koordinues për mbështetjen e kombëtares së futbollit në Kampionatin Evropian

Paraqitja e ekipit kombëtar të futbollit në Kampionatin Evropian është mundësi e shkëlqyeshme për afirmimin e vendit dhe paraqet mundësi që diplomacia sportive të luajë një rol të rëndësishëm në arritjen e interesave kombëtare dhe synimeve strategjike.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close