0_Maqedoni.PortalPolitikë

Takim Zaev-Zanier: U përshëndetën politikat unifikuese të Qeverisë për ndërtimin e një shoqërie për të gjithë

Politikat unifikuese të Qeverisë dhe përcaktimi për ndërtimin e një shoqërie për të gjithë, që realizohet nëpërmjet përpilimit strategjisë gjithëpërfshirëse kombëtare për zhvillimin e konceptit një shoqëri dhe interkulturalizimit,  janë për t'u përshëndetur, konkluduan në takimin e sotëm kryeministri Zoran Zaev dhe komisari i lartë i pakicave kombëtare të OSBE-së, Lamberto Zanier.

Back to top button
Close
Close