EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Takim urgjent në Londër për marrëveshjen për Bregzitin

Nënkryetari i Komisionit Evropian, Marosh Shefçoviq sot do të udhëtojë në Londër në bisedime urgjente për lajmërimet për shpalljen e ligjit britanik që do të lejojë prishjen e marrëveshjes për daljen e Britanisë së Madhe nga Bashkimi Evropian, deklaroi zëdhënësi i Komisionit, Erik Mamer.

Bruksel, 10 shtator 2020 (MIA) – Nënkryetari i Komisionit Evropian, Marosh Shefçoviq sot do të udhëtojë në Londër në bisedime urgjente për lajmërimet për shpalljen e ligjit britanik që do të lejojë prishjen e marrëveshjes për daljen e Britanisë së Madhe nga Bashkimi Evropian, deklaroi zëdhënësi i Komisionit, Erik Mamer.

Siç transmeton agjencia TASS, ai në Tuiter ka publikuar se Shefroviq shkon në takim të jashtëzakonshëm të Komitetit të përzier për Bregzitin, në të cilin do të kërkojë nga Britania e Madhe të saktësojë për zbatim të plotë dhe në kohë të marrëveshjes për tërheqjen. fb/

Таг
Back to top button
Close
Close