BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Takim trepalësh në Athinë i shefave të diplomacive të Greqisë, Qipros dhe Izraelit

Ministrat e Punëve të Jashtme të Greqisë, Izraelit dhe Qipros Nikos Dendias, Gabi Ashkenazi dhe Nikos Hristodoulidis do të zhvillojnë sot një takim trepalësh në MPB-në greke, kurse theks do të vendoset në përforcimin e bashkëpunimit në lindje të Mesdheu, informon korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close