0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderShoqëriVideo deklaratë

Takim Shahpaska-Polio Plus: Paraqitje e përbashkët me listë të prioriteteve më 3 dhjetor – Dita Botërore e Personave me Aftësi të Kufizuara

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska sot realizoi takim me përfaqësues të Polio Plus, organizatë civile të personave me dhe pa handikap, ku është biseduar për prioritetet e këtyre personave, për ligjin e ri për mundësinë e punësimit të tyre, për Regjistrin kombëtar, i cili është në përgatitje, si dhe për nevojat ata të përfshihen në shoqëri si dhe të gjithë qytetarët e tjerë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close