Fotoservis

Takim SÇE dhe ASHMAA

Delegacion i SÇE-së i udhëhequr nga Bujar Osmani ka realizuar takim me delegacionin e udhëhequr nga Agjencia për Shërbime Mediatike Vizuale dhe Audiovizuale, Zoran Trajçveski

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close