Fotoservis

Takim Osmani – Cakaj

Ministri i autorizuar për Evropë dhe Punë të Jashtme të Republikës së Shqipërisë, Gent Cakaj për vizitë zyrtare në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Back to top button
Close
Close