BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiPolitikë

Takim onlajn me afaristët gjermanë të interesuar për investime në efikasitetin energjetik, infrastrukturë digjitalizim dhe shëndetësi

Investimet në sferat e digjitalizimit, efikasiteti energjetik, trajtimi i ujërave të zeza, ndërtimin e infrastrukturës komunale, si dhe përforcimi i sistemeve shëndetësore, të cilët do të krijojnë rritje të mëtejshme ekonomike, ishin temat e diskutimit në takimin onlajn me delegacionin prej mbi 20 afaristë gjerman nga më shumë sektorë të cilët treguan interes për investime në vend, ku fjalime hyrëse kishin kryeministri Zoran Zaev, bashkë me zëvendëskryeministrin për çështje ekonomike dhe koordinim me resorët ekonomikë, Fatmir Bytyqi, ambasadoren e Republikës Federale të Gjermanisë në vend, Anka Hillshtajn, si dhe Mihael Harms, drejtor i Komitetit të Evropës lindore në ekonominë gjermane.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close