0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Takim Nuredini-Han për përdorim më efikas të fondeve në dispozicion për projekte mjedisore

Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Naser Nuredini realizoi takim pune me komisarin e BE-së për Buxhet dhe Administratë, Johanes Han, me qëllim të rritjes së investimeve dhe zbatimit më efikas të projekteve në fushën e mbrojtjes së mjedisit.

Back to top button
Close
Close