0_Maqedoni.PortalKulturëKulturë.PortalShoqëri

Takim ministror i Agjendës së Ballkanit Perëndimor për arsim, trajnim, hulumtime dhe inovacione

akim ministror i Agjendës së Ballkanit Perëndimor për arsim, trajnim, hulumtim dhe inovacione, që i bashkoi palët kryesore të Bashkimit Evropian dhe rajonin e Ballkanit Perëndimor u mbajt sot onlajn.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close