BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Takim Micotakis-Fon der Lajen përmes videokonferencës

Çështja emigruese, gjegjësisht situata në Lezbos dhe marrëveshja e re për emigrim dhe azil, Fondi për rimëkëmbje si dhe Mesdheu Lindor ishin temat  për të cilat biseduan  kryeministri grek Kirjakos Micotakis dhe kryetarja e Komisionit Evropian Ursula fon der Lajen në takimin e tyre të sotëm përmes videokonferencës, lajmëroi korrespondentja e MIA-s  nga Athina.

Back to top button
Close
Close