Fotoservis

Takim me shfrytëzues të ndihmës sociale

Kryeministri Zoran Zaev dhe ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Milla Carovska realizuan takim me shfrytëzues të ndihmës sociale

Back to top button
Close
Close