Fotoservis

Takim me sektorin e biznesit nga veprimtaria turistike

Ministrja e Financave, Nina Angellovska dhe ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi mbajtën takim me sektorin e biznesit nga veprimtaria hotelierike-turistike

Back to top button
Close
Close