0_Maqedoni.PortalPolitikë

Takim i Zdravevit dhe Xhaferit për azhurnimin e procedurës për zgjedhjen e anëtarit të Këshillit Gjyqësor

Kryetari i Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Kiro Zdravev sot realizoi takim me kryetarin e Kuvendit, Talat Xhaferin. 

Shkup, 18 shtator 2020 (MIA) – Kryetari i Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Kiro Zdravev sot realizoi takim me kryetarin e Kuvendit, Talat Xhaferin.

Në takim, siç informojnë nga Këshilli Gjyqësor, është biseduar për azhurnimin e procedurës për zgjedhjen e anëtarit të Këshillit Gjyqësor nga ana e Kuvendit, me çfarë Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut që tërësisht do të plotësohet kadrovikisht. ar/

Back to top button
Close
Close