0_Maqedoni.PortalPolitikë

Takim i Shahpaskës dhe Simovskit për regjistrimin e personave të pastrehë

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska sot realizoi takim me drejtorin e Entit Shtetëror për Statistikë Apostol Simovski në të cilin, siç informojnë, është biseduar për regjistrimin e ardhshëm  të popullatës në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe për nevojën e  bashkëpunimit  eventual të ndërsjellë në pjesën e regjistrimit të personave të pastrehë.

Back to top button
Close
Close