0_Maqedoni.PortalKulturëKulturë.PortalShoqëri

Takim i presidentit Pendarovski me përfaqësues të Asociacionit IVAP

- Presidenti Stevo Pendarovski sot priti përfaqësues të Asociacionit të Invent Industri - IVAP, në të cilën marrin pjesë 39 kompani të përfshira në organizimin e ngjarjeve, furnizimi me pajisje për ngjarje, produksion video-audio dhe mbështetje teknike e ngjarjeve. 

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close